其實有冇人真是會用成萬幾買G5同配件?

貴都唔煩, 但真是會拿幾件野出街嗎? 手機好處是方便, G5就完全相反.
我用部V10幾個月都未跌價應該都是因為G5唔好賣好多人買V10都唔買G5
G5個樣我真是接受唔到, 第一次見到部真機我直情笑出來
G5有wide angle主鏡是有用, 其他野就......
我覺得買得新貴機的人大多數都是中意完美及要faces的人
只是買部G5無配件或買一件配件我覺得好唔完美都好無faces好似無錢買晒只是買一件或無錢買配件
買晒就...on#

等V20
G5咁賣配件法真係當自己係DSLR咩

等V20
G5咁賣配件法真係當自己係DSLR咩
Man@MFHK 發表於 2016-4-17 00:17

LG今次賭到好大, 一次唔好賣都可以變HTC

LG今次賭到好大, 一次唔好賣都可以變HTC
BuddyHield 發表於 2016-4-17 00:27

佢有少少行錯左,應該掉返轉V系玩模組,大機身可塑性高,同埋可以用返背蓋做模組。
G5唯一行岩既係縮返細個芒,分返清兩條line既對象。

V10都跌唔少啦

via HKEPC Reader for Android

V10都跌唔少啦

via HKEPC Reader for Android
mike1314 發表於 2016-4-17 00:53

已經幾個月無跌過, 我前幾個月買都是$4198

已經幾個月無跌過, 我前幾個月買都是$4198
BuddyHield 發表於 17/4/2016 00:56

明明想等 g5 出完 v10 再跌多少少, 但都仲未有反應 ><

明明想等 g5 出完 v10 再跌多少少, 但都仲未有反應 >
sp0206 發表於 2016-4-17 02:21

升都唔出奇

HK golden openbox the guy bought most of the accessories.
周大福 發表於 2016-4-17 04:12

佢係咪有強迫症?