[操作疑難] (更新 #31樓, 港版有喇) Note 4 SM-910U 單卡 港版6.0.1 終於有OTA喇

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910U/

想問下如果用ODIN自己UP會唔會清晒野呢? (ODIN 只選REBOOT同F. RESET TIME)

回覆 1# qwb4

香港版都仲未有

新加坡版呢

回覆 2# chromechan

人地5.1.1出左好耐香港版都仲係5.0.1, 所以心思思想由TGY轉去NZ, 上網睇基本上U版只有HK同TW係5.0.1, 其他全部去晒5.1.1, 而家NZ上埋6.0.1

新加坡版呢
HONG-BAC 發表於 2016-4-19 17:40

新加坡版應該係N910G? 係既仲係5.1.1喎, G版得印度版上左6.0.1

回覆 5# smentertainment

六月哦, 不過用ODIN既話到時要轉返5.0.1都唔難既, 只係以前用ODIN次次都係雙WIPE, 今次想懶睇下唔WIPE係咪可以留DATA (當然應該雙WIPE應該會穩定D掛)

請問綿花糖點解

回覆 8# skyskyxp

sorry, 係棉花糖先真
    Android 6  marshmallow

新加坡版應該係N910G? 係既仲係5.1.1喎, G版得印度版上左6.0.1
qwb4 發表於 2016-4-19 17:45

係G版,唔好意思記錯左
家人部G版仲係5.0.1,請問係咪要插電腦用***的S/W先UP到?