其實LG HK 有冇承認過G4 有問題

我今日打去LG HOTLINE 問過

佢答LG HK 沒有承認過G4 出現死機問題

因為, 我上個月中左獎, 係LG G4,
但部機係2015年5月生產的

S/N 係505KPVH XXXXXX

心諗, 伏伏到所以打上去問問

我今日打去LG HOTLINE 問過

佢答LG HK 承認過G4 出現死機問題
pauly2k2003 發表於 2016-4-22 16:30

之前呢度都有討論過,LG好似係認咗衰仔。
所以,好似話G4只要係出現嗰個問題都有得整。
不過,剩係HK認定係點,呢個就唔清楚啦。

可能要其他比較關注LG嘅師兄詳細啲講俾你聽啦。

無意思,佢只包保養期內有死機包整。可惜過期就咩都唔包。失信心,轉會。

via HKEPC Reader for Android

問題係, 我上個月中左獎, 係LG G4,
但部機係2015年5月生產的

S/N 係505KPVH XXXXXX

心諗, 伏伏地所以打上去問問

就係lg的態度,兩三年內吾會用lg.

b]回復 4 #pauly2k2003
賣左佢啦,整過都會再壞,失信心。

就係lg的態度,兩三年內吾會用lg.

b]回復 pauly2k2003
賣左佢啦,整過都會再壞,失信心。

via HKEPC Rea ...
93082281 發表於 2016-4-22 17:09

係L豬香港差。
L豬台灣好似承諾過保都照整。

回復 6 #a527692384

米就係law
G5發布會時,仲話重視香港用家所以保留換電,重視佢個屁。
現在香港g4 ,睇住你死塊版law
Lg甘的態度,米令到我3個月前放左部g4 law

回復 a527692384

米就係law
G5發布會時,仲話重視香港用家所以保留換電,重視佢個屁。
現在香港g4 ,睇住 ...
93082281 發表於 2016-4-22 18:35

重視架
不過香港間間售後服務都差過外國...

回覆 1# pauly2k2003

有保養就默默地幫你整架啦

回覆 8# yjfoeg
有冇話邊間售後服務較好