幾十蚊玻璃貼有什麼好牌子介紹?

唔是講百幾到幾百個D, 是講幾十蚊個D
4個要求:
1. 實際跌過而唔易爆保護到個mon
2. 用時感覺ok
3. 少印
4. 賣那個是會貼的 (也就是唔會tao bao買)

最好介紹下那裡有得賣

幾十蚊仲要貼埋,姐係Taobao 最差果d 貨(2 蚊張果d)...幾日就開始有指膜...

要平又要有quality 一定係Taobao 自己訂,平平地閃魔果d 用過吾錯..

如果真係要幾十蚊又痴埋只可以答你上深圳買好野俾人貼..香港真係無

幾十蚊仲要貼埋,姐係Taobao 最差果d 貨(2 蚊張果d)...幾日就開始有指膜...

要平又要有quality  ...
kenlau 發表於 2016-4-25 01:05

自己貼玻璃貼是唔是易過膠貼好多?

要平又要有quality  ...
kenlau 發表於 2016-4-25 01:05

無出v10
https://shanmo.world.tmall.com/
有無其他tao bao牌子介紹下?
看了閃魔介紹都好似幾好

carkoci 都OK... 同閃x 差吾多..
再之前用過aszune,差閃x 小小,但就夠平...

carkoci 都OK... 同閃x 差吾多..
再之前用過aszune,差閃x 小小,但就夠平... ...
kenlau 發表於 2016-4-25 01:42

閃魔同carkoci有無外國幾百元大牌子的質素?
當然也有垃圾:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2284785

唔是講百幾到幾百個D, 是講幾十蚊個D
4個要求:
1. 實際跌過而唔易爆保護到個mon
2. 用時感覺ok
3. 少印
4.  ...
BuddyHield 發表於 2016-4-25 00:56

我向珠海拱北地下商場貼,廿蚊人仔,齊晒你要求

我向珠海拱北地下商場貼,廿蚊人仔,齊晒你要求
raymondyipsp 發表於 2016-4-25 02:04

珠海有什麼野玩?

珠海有什麼野玩?
BuddyHield 發表於 2016-4-25 02:06

小弟澳門工作,咪諗衰野啦

小弟澳門工作,咪諗衰野啦
raymondyipsp 發表於 2016-4-25 02:13

澳門多正野