想問下 SONY Z5P O既使用情況

我娘親有意將佢部 Z3 換成 Z5P, 請問各位用家部機會唔會好似 Z3+ 咁“好評如潮”地發熱
我好怕買完後比佢話我唔提佢 @@

THX 大家 ^^

我娘親有意將佢部 Z3 換成 Z5P, 請問各位用家部機會唔會好似 Z3+ 咁“好評如潮”地發熱
我好怕買完後比佢話 ...
pingkuen 發表於 2016-4-28 15:41

唔打機問題不大
打機就
睇片未試過
不過手唔夠大 唔多建議用

回覆  pingkuen

參考下
chromechan 發表於 2016-4-28 15:42

THX, 咁請問你用左咁耐, 有冇因為機身熱而用唔到某 D 功能 ??

用咗半年, 上網唔會好熱, 但拍片會好熱 (全高清30FPS), 打機唔知, 因為無打機

PS: 無用機套

回覆 4# pingkuen

未試過用唔到,除咗測試嘅時候

回覆 5# brucelai708
全高清30FPS+Intelligent Active就會熱,不過都有最少1個鐘...未試過

因為我4K30FPS唔開防震的話,可以接近50分鐘

唔打機問題不大
打機就
睇片未試過
不過手唔夠大 唔多建議用
find72 發表於 2016-4-28 15:43

佢想換機, 唔想換牌子 (咁我就唔使再提供訓練課程比佢 XD)
咁我諗既然要 Z5 的話, 何不加多幾百換 Z5P ??
但我見 Z3+ 用 S810 用成咁, 心裡始終有陰影..............
佢日常都主要睇 YOUTUBE, 聽歌, MYTV, WTSAPP 多 ~

用咗半年, 上網唔會好熱, 但拍片會好熱 (全高清30FPS), 打機唔知, 因為無打機

PS: 無用機套 ...
brucelai708 發表於 2016-4-28 15:52

THX

咁 OK 了, 佢都唔打機, 睇 YOUTUBE, MYTV 多, 睇佢相簿連相都唔多影 @@

回覆  pingkuen

未試過用唔到,除咗測試嘅時候
chromechan 發表於 2016-4-28 15:53

咁就放心了, 佢用唔到佢爆 X 我的 @@