請教$2000元內手機同玻璃貼

因想買部有2.5孤邊玻璃平價手機

暫時鎖定 魅藍note3

但想再揾揾有無其他選擇…

要求如下…

1. 要有2.5孤邊玻璃
2. 最小5.5吋
3. cpu 唔好屎過魅藍note3
4. 3G ram
5. 最細要有3500電
6. $2000內

另外想問  淘寶10~20蚊價位
有邊隻 牌子玻璃貼貼上 2.5孤邊玻璃手機唔會飛邊?  
2.5孤邊玻璃手機好似好難揾到又平又正既玻璃貼咁…

求指教…

因想買部有2.5孤邊玻璃平價手機

暫時鎖定 魅藍note3

但想再揾揾有無其他選擇…

要求如下…

1. 要有2.5 ...
free6836 發表於 2016-4-29 11:38 PM

Le 2, 紅米note3.

via HKEPC Reader for Android

呢2部唔係2.5孤邊玻璃

呢2部唔係2.5孤邊玻璃
free6836 發表於 2016-4-29 11:53 PM

買塊2.5d 玻璃貼 貼落去得唔得?

買塊2.5d 玻璃貼 貼落去得唔得?

stephen1029dog 發表於 2016-4-30 00:01

c兄  手感差好遠…

唔貪呢樣既話 一早9衝左紅米note3

c兄  手感差好遠…

唔貪呢樣既話 一早9衝左紅米note3
free6836 發表於 2016-4-30 00:09

點解我聽完你講竟然會有少少想買魅藍NOTE 3
幾時有32GB版+動感(EP51)?

edenli 發表於 2016-4-30 00:26

垃圾mtk打機lag死

垃圾mtk打機lag死
calvinleeabc 發表於 2016-4-30 00:29

我宜家用緊 g pro 2 …

暫時手上玩緊既遊戲都無問題…

魅藍note3 既 性能已經係 g pro2 之上

所以魅藍note3 對我黎講已夠用有凸

幾時有32GB版+動感(EP51)? ...
edenli 發表於 2016-4-30 00:26

聽講5月中  但唔知有無高配…

cpu 可能係 note3 勁D 但係GPU就應該G PRO 2勁D