弱弱的一問

請問現在還有沒有新的泡菜版的LG G2賣?
想買一部

現在的機太貴, 太多問題 (絕不考慮某大國牌子)
想找一個較穩定,又不太差的

謝謝

G3行機 比 g2好 點解吾考慮吓

via HKEPC Reader for Android

弱弱的一問

請問現在還有沒有新的泡菜版的LG G2賣?
想買一部

現在的機太貴, 太多問題 (絕不考慮某大國牌 ...
lspand 發表於 30/4/2016 12:02

出到G5啦
而家你話俾我聽部G2係新機
我都唔敢買囉

G2 G3 G4都服役中,全行貨冇咩問題,應該仲可以用一年半載。不過小心韓版水貨積木機,買行貨有保養好一點。

G3行機 比 g2好 點解吾考慮吓

93082281 發表於 2016-4-30 12:14

g3 2k mon食電

回復 5 #pigmich

我g2 g3 都用過,覺得g3電耐用d
加上有6.0 比我一定g3

回復 pigmich

我g2 g3 都用過,覺得g3電耐用d
加上有6.0 比我一定g3

via HKEPC Reader for Android ...
93082281 發表於 2016-4-30 12:51

G3 百份百食電過 G2.

樓主係咪有心呃 post

回復 7 #Miipp

我以前用f320 每日要3電
之後d855 每日兩電 之後g4就好g3小小

回復 1 #lspand

不如買z3

出到G5啦
而家你話俾我聽部G2係新機
我都唔敢買囉
hahahalpc 發表於 2016-4-30 12:24

本來想G3, 但爬文後,2K MON太食電, U 好像不太夠力, G4 燒底板
大家都推G2是經典
選一個穩穩定定的比一個新但多多問題的手機好

G3 升到AN  6.0 , 缺定有改善嗎?