[操作疑難] 想問問, 而家 huawei p9 個android

其實有冇google play? 係唔係大陸咁block好多野?
而最重要安唔安全的?

恕我話你毛知
買港行味有google play lo
就算google play入面果d app都未必100%安全
安唔安全係睇個人使用習慣
怕中招既,唔好用大陸平台down whatsapp wechat。。。果d app
同埋唔好裝果d嘜鬼防毒:baby
利申,某大陸機用家路過

其實有冇google play? 係唔係大陸咁block好多野?
而最重要安唔安全的?
barrylam1986 發表於 2016-5-19 06:01

買港行有google play 但更新超慢
買國行,無google play ,但你可以華記個市場裝番都好簡單,又唔洗root
國行更新速度快!

via HKEPC Reader for Android

買國行,無google play ,但你可以華記個市場裝番都好簡單,又唔洗root
...
madking34 發表於 2016-5-19 15:49

港行,更新慢但穩定,起碼少d古靈精怪問題,我未見過國內版出既更新國際版會無,只係華為出國內版先等穩定再出國際版,起碼華為會找數。

港行,更新慢但穩定,起碼少d古靈精怪問題,我未見過國內版出既更新國際版會無,只係華為出國內版先 ...
valleybok 發表於 2016-5-19 16:45

好的
我係擔心佢d ROM有古怪野

...
madking34 發表於 2016-5-19 15:49

國行唔考慮了

恕我話你毛知
買港行味有google play lo
就算google play入面果d app都未必100%安全
安唔安全係睇個人使用 ...
Ryuta 發表於 2016-5-19 09:17

我係擔心佢ROM有古怪, 你知好多ROM佢自己bypass晒權限send野上北京server

九吾答八~
send野上北京,
咁APPLE SEND野去美國你又吾講~
廢柴打手。

九吾答八~
send野上北京,
咁APPLE SEND野去美國你又吾講~
廢柴打手。
men778899 發表於 2016-5-21 05:18

一般人擔心好正常, 講兩句就話打手.. 真係頂你班友唔順..
我推斷你應該有思覺失調或者被害妄想事但一樣病症, 建議你去睇下醫生

ok呀~~
我有食藥架~
咁你食吾食呀~