係掏寶買既紅米note 2 , touch 壞壞地 跳跳下

收貨時都無留意有沒有單

係咪唔洗單都可以攞去大陸小米維修

邊度最近?

收貨時都無留意有沒有單

邊度最近? ...
pauly2k2003 發表於 2016-5-26 19:47

跟本係個賣家 專登比壞貨你

退貨啦, 維咩修.

回覆 1# pauly2k2003
上官網check吓有冇訂單record,有記錄大陸小米先會維修。

http://order.mi.com/service/imei

可以退嘅話,就最好退咗佢。
不過部份賣家會要求買家拎去小米check咗先。

回覆  pauly2k2003
上官網check吓有冇訂單record,有記錄大陸小米先會維修。

可以退嘅話,就最好退咗佢 ...
dcc2000 發表於 2016-5-26 21:48

無就唔保?

via HKEPC Reader for Android

收貨時都無留意有沒有單

邊度最近? ...
pauly2k2003 發表於 2016-5-26 19:47

深圳小米之家地址,羅湖坐地鐵去崗厦站,好方便。

http://www.mi.com/c/xiaomizhijia/shenzhen.html

無就唔保?

topwai~威威 發表於 2016-5-26 23:16

係,喺深圳小米之家(或維修點),佢哋check唔到銷售記錄嘅話,一定唔會退換貨或免費維修(甚至唔修)。

大陸小米,好多古靈精怪渠道出貨(類似香港冇保養果d後行(欄)貨),係d儍仔以為小米淨係網上賣啫。而且仲有好多係積木機,甚至A貨。

一般用家,建議喺官網或者果兩間官方淘x店購買,其它淘x黄牛嘅貨,唔係冇正貨嘅,不過有風險 lor。

CHECK 左了, 有銷售記錄
THANKS

係,喺深圳小米之家(或維修點),佢哋check唔到銷售記錄嘅話,一定唔會退換貨或免費維修(甚至唔修)。

大陸 ...
dcc2000 發表於 2016-5-27 02:08

刷左港ROM保唔保?

回覆  pauly2k2003

可以退嘅話,就最好退咗佢 ...
dcc2000 發表於 2016-5-26 21:48

咁即係點?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊