用HelioX20, 注定要失敗收場。 Helio X10已經係一個教訓, 世人對MTK 既U已失去信心。

上年好多牌子機都用x10,

反而更強x20今年很小牌子很用佢。

注定x20今年玩完

via HKEPC Reader for Android

注定x20今年玩完  

via HKEPC Reade ...
topwai~威威 發表於 2016-6-7 17:31

咁啦....我唔覺得玩完囉....

定位改一改就ok....

高階暫時空缺....

中階=X25 打 S650 S652

中低階=X20 打 S61X  

入門 = P10,X10 打 S41X

搞掂.....

我用過X10(紅米Note2),低階機黎講真係無咩問題﹐係唔知X20到時個定位會點唧…

咁啦....我唔覺得玩完囉....

定位改一改就ok....

高階暫時空缺....

中階=X25 打 S650 S652

中低階=X ...
free6836 發表於 2016-6-7 17:43

X25都打唔贏650同652, 大核長期處於休養,有秘技開大核長行效能追上652, 但就勁熱。

粒X25就似810有過熱問題。

注定x20今年玩完  

via HKEPC Reade ...
topwai~威威 發表於 2016-6-7 05:31 PM

價錢問題。pro6 減至19xx 大把人沖。

夠平就唔死得。

其實我用緊x10, 暫時發現唔到咩問題。 真心求教其實有咩問題?

其實我用緊x10, 暫時發現唔到咩問題。 真心求教其實有咩問題?
liok 發表於 2016-6-7 18:59

唔覺x10 熱咩?我部紅米note2 睇下fb 都好熱

X10 又熱又食電

咁搞法即係mtk 出咩,今年都係死