***電話,又0黎自動reset!乜都無晒!!

已經係第二次,上次係西裝袋,今次放係褲袋,無啦啦自己reset左部機,乜都無晒!
仲要明明定時upload個contact list上google,點知load完落0黎,個contact list
係舊到唔舊!!根本中間無update過!!

部野係2013年出的三叔galaxy grand duos!

永不會再用三叔!!真係火都0黎!!!

Google 聯絡人係同步嫁wo ,照計如果你電話有開同步吾會吾見。

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# 93082281

係!我都好想知點解,我入電話時,都係揀googel account的!!上電腦check都係舊野!!

我delete晒0既人就仲係度,新加0既人就無晒!!!!!

咁舊換機啦...... 紅米note3 只須要 $1499.....................

咁舊換機啦...... 紅米note3 只須要 $1499.....................
atinpink 發表於 2016-6-10 17:16

好hardsell

atinpink 發表於 2016-6-10 17:16

我只係想知點解呢個垃圾牌子0既電話會一次又一次自動reset囉!!

我只係想知點解呢個垃圾牌子0既電話會一次又一次自動reset囉!! ...
mocha_boy 發表於 2016-6-10 17:18

一買番黎已經係甘?
如果唔係就夠期換手機,
都3年啦

一買番黎已經係甘?
如果唔係就夠期換手機,
都3年啦
Mrcheng 發表於 2016-6-10 17:19

年幾前已經試過一次,下?機舊左會自動reset?? 如果係咁真係好恐佈加無言!
迫人換機?最垃圾係google account無自動backup,上一次又係咁!!

我delete晒0既人就仲係度,新加0既人就無晒!!!!!
mocha_boy 發表於 2016-6-10 17:15

呢個似係你個人問題多d喎

via HKEPC Reader for Android