紅米note3 邊到有得買分享區

網上無哂貨
加左入購物車無買到點知原來會無貨
各位ching 如果係咩地方搵到港行分享下
小弟想入部32 灰比老豆

網上無哂貨
小弟想入部32 灰比老 ...
EEDWARDD 發表於 2016-6-12 01:22

SmarTone 網上商店有灰色。

https://shop.smartone.com/tc/storefront/mobile/Xiaomi-Redmi-Note-3/2914/

via HKEPC Reader for A9u

網上無哂貨
小弟想入部32 灰比老 ...
EEDWARDD 發表於 2016-6-12 01:22

九龍灣csl小米專門店 電話:2762 9213

九龍灣csl小米專門店 電話:2762 9213
patklchung 發表於 2016-6-12 06:49

九龍灣csl  除左小米5外,其他長期冇貨。

全港所有cmhk、smt、csl打過去,總有一間有

仲買紅米note3? 小心俾老豆問點解唔買部顏值高既M3 note, 攪到老豆隻手勞損

以下EPC神級會員真心表白, 小心咪俾老豆見到

free6836
紅米note3 太樣衰  買唔落手

hwng
m3 note 今日買佐, CP值唔錯, 超似IPHONE

雞肋
老實講, 我用紅米NOTE3 前係用1+1,
覺得紅米真係完全唔順, 仲好易HANG 機
轉左M3 NOTE 後就爽晒

jacky656565
用緊紅米note3部機好重 玩得耐手很累。 建議出m3 note

pkwong2
本人過去3部手機,小米2s,zenfone 2,m3 note。最滿意現在的 m3 note。遊戲我玩 COC,  ace Fishing 完全冇問題。相反 zf2 電用得快,熱度直情辣手。m3 note 持航唔錯,樣靚仔(同我一樣)。UI 夠 minimal,正。挑骨頭就係冇咗收音機。現在諗緊好冇遲吓出多部白色畀老婆。紅米碌3,就.........個樣真係唔見得人......講真小米手機嘅外表,本人覺得差過以前,部 note 5 直情嚇到我個心離一離。講完。

仲買紅米note3? 小心俾老豆問點解唔買部顏值高既M3 note, 攪到老豆隻手勞損

以下EPC神級會員真心表白, 小 ...
竹皮 發表於 12/6/2016 12:12

其實你想踩米note3定係M3 note?
要唱衰人地既
講白D都無所謂啦

以下EPC神級會員真心表白, 小 ...
竹皮 發表於 2016-6-12 12:12

你真係幾搞笑, 打手黎講你都算明目張膽,
技巧又無, 小心無糧出呀

米note3立下眼同三叔好多款機冇分別

CMHK ...