其實Samsung自己U有咩特別?

早排換左note4 N910U,用既係Samsung自己u 型號唔記得

最近玩OZ,總之就係畫面全3D既game啦

部機熱到我擺係notebook果D散熱底座上面玩...

唔咁做既話,玩到十分鐘塊保護貼就開始熱到曉起....唔撫平番佢範圍會越黎越大

而且玩落都lag lag地機

我搶隔離位部V10裝黎玩,一樣都係熱,但人地就冇我咁lag

而且Samsung自己u係咪停左開發?聽講note柒都用高通了..

特別在自己出, 可以降低成本, 唔洗比 supplier 鏈主個袋袋講價 (好似係)

成部機d料由前到後,由內到外都係3叔自家提供. d野左手交右手可以亂報數,到時各個部門都發營喜.股價仲唔發發聲咁上 ?

Samsung Galaxy Note 4 N910U 於 2014 年 9 月 30 號開賣
LG V10 於 2015 年 10 月 30 日上市
fr eprice.com

性能上 S808>S801/Exynos 5433

特別在自己出, 可以降低成本, 唔洗比 supplier 鏈主個袋袋講價 (好似係)

成部機d料由前到後,由內到外都係3 ...
yankees 發表於 2016-6-14 11:49

做數都係一件好重要既事任何一間企業都係

Samsung Galaxy Note 4 N910U 於 2014 年 9 月 30 號開賣
LG V10 於 2015 年 10 月 30 日上市
fr eprice.co ...
浸食 發表於 2016-6-14 11:54

搞到好想換G5添XD

搞到好想換G5添XD
Rosa 發表於 2016-6-14 12:12

Exynos 8890 整體上好過用 s820 的 G5 好多

Exynos 8890 整體上好過用 s820 的 G5 好多
Miipp 發表於 2016-6-14 12:18

咁請問邊部機用Exynos 8890?Note伍?S6 S7?

同意

溫度
http://www.techtimes.com/article ... gaming-sessions.htm
https://www.youtube.com/watch?v=wRc5JzpbfSs
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

同意×2