而家an機有邊部真係做到核電?

首先 我對核電既要求係好似z3/z3c 咁
就算打機都可以頂到大半日
我自己就用緊z3c 但部機個mon都開始死死地
加上粒s801打機都開始蚊水
要物色下有咩新機 尺寸冇咩所謂

an機前排受s810影響 因為過熱問題 係咪唔會考慮用s810既機?

望過下sony d 新機 好似冇以前咁sale大電量+慳電
除左大陸牌+*** 唔會考慮

有冇其他廠做到核電

HTC同LG高階都做唔到核電, 甚至叫用得快
罪大新機續航力只係不過不失

真係要核既偏偏都係你filter走既大陸機同*** S7E 8890版/A9(pro)

或者遲下moto既z再加電池背殼 (假設你唔當被收購了的moto係大陸牌)

华硕 Zenfone Max  

via HKEPC Reader for Android

*** a9 to z3
a9使用時間長d,
Z3 6.0好順

Galaxy A9

Mate8 不過唔知打機掂唔掂

Mate8 不過唔知打機掂唔掂

jacktsui 發表於 2016-6-28 07:10

同A9差唔多, 唔打機2日不成問題

*** 唔會考慮的話
真係建議你買返Z3

我自己就用緊z3c 但部機個mon都 ...
風吹草動 發表於 2016-6-28 02:34 AM

冇,你踢走晒現會出大電牌子,點會有。
你都係買返sony 加插2萬尿袋未核電。
一係你買g5 再買5粒電換未核電囉。

我自己就用緊z3c 但部機個mon都 ...
風吹草動 發表於 2016-6-28 02:34

以我所知核電有 *** a9 同 mate 8...不過兩部都俾你out 左。。