除左妖米5,重有冇其他雙卡機係4G+3G

用開啲機2G收得好差
但係妖米5冇得插SD

樂Max2

樂Max2
buynaka 發表於 2016-6-28 12:51

香港未有?MAX1好似好貴
米5香港官網買到,ROM應該用到香港APPS掛
用過大陸水貨一次怕怕

香港未有?MAX1好似好貴
米5香港官網買到,ROM應該用到香港APPS掛
用過大陸水貨一次怕怕:hi ...
bbsunny 發表於 2016-6-28 12:58

Max2 話6號公報,睇下幾時開賣。

S7 edge 可以

用開啲機2G收得好差
但係妖米5冇得插SD
bbsunny 發表於 2016-6-28 12:46 PM

好似小米max都係。

via HKEPC Reader for Android

好似小米max都係。

stephen1029dog 發表於 2016-6-28 13:30

小米max 粒cpu係6系,但我睇高通個網講,呢粒U無寫到明係4G+3G,咁奇怪既
820做到4G+3G

652:
Additional features
LTE Broadcast
LTE Dual SIM

820:
Additional features
LTE/Wi-FI link aggregation
LTE-U
LTE Broadcast
LTE Dual SIM Dual Standby

小米max 粒cpu係6系,但我睇高通個網講,呢粒U無寫到明係4G+3G,咁奇怪既
820做到4G+3G

652:
Addit ...
soseewong 發表於 2016-6-28 15:31

又唔知有冇Q.C.不過價錢又幾平既

820做到4G+3G

652:
Addit ...
soseewong 發表於 2016-6-28 15:31

652 官方係冇寫有 4G+3G 能力,
    其他 cpu 有 4G+3G 能力既包括 820, 810, 808

820做到4G+3G

652:
Addit ...
soseewong 發表於 2016-6-28 03:31 PM

大陸版應該係,港版正常應都係。