[開箱] [偽旗艦?]Meizu MX Pro 6 開箱+討論 UPDATEING

過左1/7咁耐都冇人開箱,我諗大家一定太掛住Pro 5 4+64
今次忙左D 冇點UPDATE
素來PRO 系列都以黑盒子示人,今次6 PRO都用上同樣PRO系黑盒子示人,唔通暗示真係冇6 PRO+?!,而SIZE唔同M3 ,以大盒示人,相比之下有份霸氣感,始終係旗艦機,而質感好唔同由以往紙盒,變成黑膠盒

今次用封條痴哂兩邊,拆開後吸唔返兩邊

有浮水印雕係面

打開後機,只附有快叉機,同USB-C線

需然 pro 6 支援 m-charge 3.0 而PRO 5只係2.0,但本人check 過叉機MODEL USB-C線同PRO 5 一樣

除左鏡頭位置同白線變曲,好有生果感,但質感同手感比起PRO 5 更好

5.2吋明顯,相比pro 5比較細

背隻有較大改變,金屬條變成厚白色帶

後面同pro 5 一樣係usb-C

鏡頭仍然凸起

home鍵框跟機色一齊變金

led燈變成環,上面布滿led,唔知會唔會改善拍攝燈光  

厚白的分隔帶

3.5mm由頂端放返下面

左側sim卡

頂上也都冇,只有小小消音mic 開機!!

右側開機同音量

左m3中pro6 右pro5

今次芒更2.5d,所以更小心芒貼既購買

全部自動,有張少少長曝

原圖
https://www.dropbox.com/s/i148gt ... pro6_image.zip?dl=0

Video:https://www.dropbox.com/s/m8obwencwoko82g/V60706-214652.mp4?dl=0
youtube放唔到

今次細電 2560mah 所以測下電耗
不斷播youtube 720p,wifi on, no network, 50%光暗

最終7個鐘11分鐘氣絕身亡

充電

mCharge 3.0有d料到果真1 小時差唔多90%電叉左

reserved3

之前有師兄開左箱啦

買呢部都係買番pro5 la

via HKEPC Reader for Android

之前有師兄開左箱啦
dtrjhred71 發表於 5/7/2016 02:03

遲左

UPDATEING? UPDATING?