小米note港版終於更新6.01

終於找數6. 01同miui7. 5,剛更新,整體快開好多,由其開apps,同轉換之間。

現再等8月16上miui 8.

via HKEPC Reader for Android

呢部野,
舊年想買

佢太遲出港版高配…
無買到

但係我用個app lock 鎖唔到?有冇c兄知點解?
我再裝其他applock都係鎖唔到?
6.0點設定applock?

今個月都發佈Note 2,買米機只買大陸版

之前用過呢部米note, 真係勁失望,講到咁強勁,但用落又lag, 又慢....最終賣走左...
而家用緊米5,對比米note真係爽好多.....

之前用過呢部米note, 真係勁失望,講到咁強勁,但用落又lag, 又慢....最終賣走左...
而家用緊米5,對比米no ...
rcyw 發表於 2016-7-7 01:21 PM

當年米note用801真係倒退,加上港版之前重係4.4,全完冇5.0.我個人用就唔覺太大問題。
現上了6.0好好多。我諗住用多年先諗換機。

前前後後買過3部, 依然開心使用中.

終於找數6. 01同miui7. 5,剛更新,整體快開好多,由其開apps,同轉換之間。
但更新左whatsappd圖,變晒細圖 ...
stephen1029dog 發表於 2016-7-7 11:49

ching想問吓呢部機,常常係whatsapp影相時話記憶體不足,要reboot部機先無事,知唔知可以點解決?

ching想問吓呢部機,常常係whatsapp影相時話記憶體不足,要reboot部機先無事,知唔知可以點解決? ...
Y你特曲 發表於 2016-7-7 01:56 PM

我未試過咁,你最好做鏟左whatsapp重裝係未咁。

8月出米note2,
有興趣知憑咩賣4千幾。
高價米係咩樣?
唔通三鏡頭,雙cpu?