3000左右係咪得1+3?

1.要s820
2.個mon最好5吋
係咪得同1+3或者水貨LG G5?

唔該各位C hing

仲有x米5。

回覆 1# chiachingman1

米5 Zenfone 3

meizu mx6 pro

kingsleyk 發表於 2016-7-9 12:14

買唔過。。。。

買唔過。。。。
Ryuta 發表於 2016-7-9 12:21

無s820
買唔過+1
利申:魅粉

無s820
買唔過+1
利申:魅粉
chiachingman1 發表於 2016-7-9 12:24

820賣點係gpu,少玩3d game既mtk都ok
之不過pro6粒電真心唔得,仲有個呎寸。。。

820賣點係gpu,少玩3d game既mtk都ok
之不過pro6粒電真心唔得,仲有個呎寸。。。 ...
Ryuta 發表於 2016-7-9 12:28

真心鐘意魅族啲設計(用緊mx4)

BTW pro6
1.CPU製程由14nm升級為20nm,性能大大提高而功耗大幅降低。
2.GPU由760MP8升級為880MP4,圖形性能爆表。
3.閃存由UFS2.0升級至EMMC5.1,保證了機器的流暢運行。
4.內存由DDR4升級為DDR3大內存,內存速度大幅提升。
5.電池由3100mAh提升到2560mah,充電速度大幅提升!
6.藍寶石鏡頭保護玻璃升級為康寧大猩猩第3代玻璃,硬度大大提升。
7.去掉NFC功能,安全性大大提升。
8.HI-FI把動態範圍127db的ES9018升級為動態範圍110db的CS43L36,並去掉TI OPA1612運放芯片,細節解析力更強大。
9.CPU選用全球第一款10個核心處理器,3段頻率,魯大師用戶體驗排行榜獨占鰲頭。
還可以啊,這麼多升級

回覆  chiachingman1

米5 Zenfone 3
blkbd5 發表於 2016-7-9 12:13 PM

Zf3 3k好蚊水。

via HKEPC Reader for Android

kingsleyk 發表於 2016-7-9 12:14 PM

主要個價唔得,佢最多2k5.

via HKEPC Reader for Android