小米Max高配版開箱

福仁某K字店入手,$2100,白銀色,64gb rom, S652 Cpu, 3gb ram,未開封,幫手裝埋Google,貼埋張唔飛邊全玻璃貼加多個清水套盛惠多$70

電真係幾堅可以用足一日有多,跟機個兩腳原裝叉機只有5V2A

有以前用Z Ultra個感覺,但電量堅好多,影相無試,因為我唔係幾影相

另外有部Galaxy A9已經知粒S652唔多曉發熱,用落同我另外部S810 Z5P差唔多,但涼好多

整體嚟講咁嘅規格$2100真係好抵玩,Zenfone Ultra個價可以買兩部有找

唔中意鬼米介面,返嚟即轉Nova,删埋啲強國Apps,舒服晒

S652對S810跑分,上面係火熱Z3+同Z5P, 下面係米Max同Galaxy A9

弓起入手

又開箱,樓主咁快裝了2X幾GB野

又開箱,樓主咁快裝了2X幾GB野
SGEPC 發表於 2016-7-13 22:13

愛情動作片......

請問點裝google play store?
我用谷歌安裝器,裝完play store download 唔到野...
無法更新應用程式.....

我用谷歌安裝器,裝完play store download 唔到野...
無法更新應用程式..... ...
terrybobo 發表於 2016-7-13 23:53

google play 服务也要装 装完reboot

我想問你張唔飛邊全玻璃貼,係咪連4條邊都唔起泡咁正?

我想問你張唔飛邊全玻璃貼,係咪連4條邊都唔起泡咁正?
skyskyxp 發表於 2016-7-14 05:01

係,用咗兩日又無飛邊問題

無法更新應用程式..... ...
terrybobo 發表於 2016-7-13 23:53

唔知,買嗰時已經幫我裝埋

電池堅耐用,今朝10點開始到現在還有89%,打機打了2個鐘