【係...又係G4】部機死Wifi、同有無影相質素好既機介紹?

https://youtu.be/zjDyd4VJWdA
死狀一樣。

台水,十月買。昨日死Wifi同藍牙...要黎始終要黎...唉
想問有無得去先達攪?

另問,有咩電話影相質素同手動操控可同G4相比?
就算買機都唔想買LG...但佢影相 + 手動真係超好....(重度影相用家...)

Thanks

等note7

等note7
calvinleeabc 發表於 2016-7-13 23:08

一出就買,好貴吧...唔捨得。

htc 10

死狀一樣。

台水,十月買。昨日死Wifi同藍牙...要黎始終要黎...唉
想問有無得去先達攪?

另問,有咩電話 ...
D.C.K.T. 發表於 2016-7-13 23:03

認命買G5啦趁低吸納

當你以為自己係三星本命,原來自己係一個實實在在樂金人啊!!

(LG = Lucky Goldstar = 樂喜金星 = 樂金)

認命買G5啦趁低吸納

當你以為自己係三星本命,原來自己係一個實實在在樂金人啊!!

(LG = Lucky G ...
Rosa 發表於 2016-7-14 00:02

G4個M Mode影相介面好好用。
畫質又算係咁...好想換機後影相唔會降Grade...

V10好似又會死底版?
G5好醜樣...其實見住LG呢幾部都有鑊唔係好想買...

大部分LG的手機,Wi-Fi 同藍牙係同一粒chip控制,換咗粒chip就得。之前在網上問過價,2、300蚊度。

大部分LG的手機,Wi-Fi 同藍牙係同一粒chip控制,換咗粒chip就得。之前在網上問過價,2、300蚊度。 ...
thirdleg 發表於 2016-7-14 01:23

請問,係邊到問價?介紹下,謝謝。

請問,係邊到問價?介紹下,謝謝。
D.C.K.T. 發表於 2016-7-14 01:26

Dcfever 二手機買賣區有post專門維修手機,你可以問下價,但我記得好似要擺低手機。去先達整機好似好啲,有得睇住整。但我就唔知邊間穩陣。

Dcfever 二手機買賣區有post專門維修手機,你可以問下價,但我記得好似要擺低手機。去先達整機好似好啲, ...
thirdleg 發表於 2016-7-14 01:37

其實而家我部機係咪唔同大家所講既「死底版」?
如果唔同既話...整完就死都唔定...
當然心中其實唔想浪費錢買新機,G4跟本好夠又好o岩我用。