小米Max於全線 csl 有售

update: 小米Max於全線 csl 有售
no need to queue up

係,一係你依家去小米之家及csl排隊買。

via HKEPC Reader for Android

csl all stores have?? then no need to queue la

FB 寫。

csl all stores have?? then no need to queue la
wfcda 發表於 2016-7-14 11:03 AM

6.44" 大螢幕仲有 4850mAh大電量超長續航小米Max + 10 分鐘令你房間空氣煥然一新嘅小米空氣淨化器2 今日中午 Mi.com、旺角小米之家*及全線 csl^ 開賣!而家就上去 Mi.com 預先登入啦!

*為配合新產品開賣,旺角小米之家有以下特別安排:
1. 7 月 14 日營業時間為中午 12 時到晚上 8 時。
2. 增值服務如貼保護貼將會繼續提供,但資料轉移將會在 7 月 14 - 17 日期間暫停,並在 7 月 18 日 14:30 重新提供。
3. 小米空氣淨化氣 2 並非現貨,我們會為你在店下單,並安排物流配送。

^ 小米Max於全線 csl 有售;空氣淨化器2 只在 csl x 小米九龍灣店有售。

via HKEPC Reader for Android

低配 32gb only
kawing 發表於 14/7/2016 11:15

我都係擔心1個人去SSP,剛問咗csl有現貨,一陣食lunch去買。平多$200拎去食餐好算。

我都係擔心1個人去SSP,剛問咗csl有現貨,一陣食lunch去買。平多$200拎去食餐好算。 ...
card_captor 發表於 2016-7-14 11:24

比多幾百出部 64 開心好多

一個人去 ssp 有咩好驚

kawing 發表於 2016-7-14 11:27

3+32同3+64無分別,直接4+128

kawing 發表於 14/7/2016 11:27

我好少過海,唔太熟悉果d地方。一個人有d驚。

況且我用緊魅族m3 note,呢部都係副機當遊戲機玩。玩一陣可以俾妹妹用,佢唔like最多蝕少少放出去,至少有保養

3+32同3+64無分別,直接4+128
zoin0000 發表於 2016-7-14 11:29

32 同 64 都叫冇分別