有無人留意Zenfone 3 max

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4543/205971/

ASUS  ZenFone 3 Max 雖然看來是 ZenFone 2 Max 的後繼機種,但包含螢幕尺寸和電池容量都比 ZenFone 2 Max 要小。ZenFone 3 Max 主要配置 5.2 吋 IPS 屏幕、MTK MT6735 處理器、3GB RAM、32GB ROM、13MP 主相機等規格,另外還有 0.2 秒快速解鎖的指紋辨識器,以及 4100mAh 電池容量並且支援反向充電。ZenFone 3 Max 議售價是 4,490,000 越南盾,約 HK$1500 左右,香港暫時知推出日期。

如果3slots 都吸引
不過粒u

講真今代既zenfone個樣真係麻麻
性價比又無埋...
用緊zenfone selfie既我寧願揀***C7

ASUS  ZenFone 3 Max 雖然看來是 ZenFone 2 Max 的後繼機種,但包含螢幕尺寸和電池容量都比 ZenFone 2 Ma ...
number92000 發表於 2016-7-17 07:48

賣近5球,咁Q貴。

回覆 2# 4400
真係好似紅米…………
唔多work

點止Max
Laser粒u都downgrade咗
2代嗰陣講緊兩部都用snapdragon一部410(唔計upgrade版)一部615
而家講緊係一部mediatek一部430

垃圾u,直接堆填得

賣近5球,咁Q貴。
smallfaihk1111 發表於 2016-7-17 08:44

咩叫5球?!笑死。

咩叫5球?!笑死。
dom2007 發表於 2016-7-17 15:08

5球越南盾。
有咩問題?
你就真係笑死我

5球越南盾。
有咩問題?
你就真係笑死我
yjfoeg 發表於 2016-7-17 15:16

4捨5入只係4球!!有冇常識?!