點買v10最抵?

舊手機唔見左,所以宜家想換v10
見細鋪做34xx左右,大行就39xx但用指定信用卡就平到$500,咁細鋪買其實有咩好呢?
想順便問下呢部野有無伏,我知G4有死底板問題,v10都開始有人吹,但好似係吹水多?

大行就39xx但用指定信用卡就平到$500

有咩可能?! $3500唔洗?!

買星加坡水貨啦, 我見到$3100搞掂

大行就39xx但用指定信用卡就平到$500

有咩可能?! $3500唔洗?!
thomasli2014 發表於 2016-7-18 00:36

I think max is $200 back from the bank

見細鋪做34xx左右,大行就39xx但用指定信用卡就平到$500,咁細鋪 ...
weirdoxlee 發表於 2016-7-17 23:07

大鋪加回贈穩陣D

I think max is $200 back from the bank
無奈 發表於 2016-7-18 06:44

係我計錯
不過大鋪有送電個d,計番細鋪無咩so咁

匯豐百記有5%回,不過要31/8前 over$5000
差唔得遠,大舖穏陣啲....

見細鋪做34xx左右,大行就39xx但用指定信用卡就平到$500,咁細鋪 ...
weirdoxlee 發表於 2016-7-17 23:07

買2nd hand 得唔得呀?

5買最抵
btw 用gpro2 等v11/v20

Yahoo 有人賣26xx 啦

via HKEPC Reader for Android