其實真係好想玩Xperformance

個network spec,連GS7e都做唔到-cat9,4+3G,VoLTE
但一想起硬件spec和相機,用一加三的自己真係會卻步

個network spec,連GS7e都做唔到-cat9,4+3G,VoLTE
但一想起硬件spec和相機,用一加三的自己真係會卻步 ...
cpk 發表於 2016-7-25 22:02

我未用過 Sony 機,不過部機夜晚影相好似可以推到好光

我覺得未使講到 Spec 同 相機,淨係個樣已經吸引唔到人買,反而我覺得最近有流出圖嗰部都仲見得人

但一想起硬件spec和相機,用一加三的自己真係會卻步 ...
cpk 發表於 2016-7-25 10:02 PM

買來做wifi旦比1+3用。

via HKEPC Reader for Android

出名熱, 永不錄用

而家拎住出街玩POKEMON GO , 個背著火的

c台個網寫
得S6e+ S7用到375 cat 9
其它XP 10 都係300 cat 6

sony 機 ? 再等多一兩代睇定尐先買都唔遲啦      近幾代都唔見有咩賣點…

via HKEPC Reader for Nokia 3310

Cat9 香港有支援?
我啱啱收到部z5p,攪到我,唔想要,想要xp

via HKEPC Reader for Android
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# cpk
想玩呢,可以去衛訊嘅,出post同人講你想玩係玩唔到㗎,快啲落街啦

落街試唔快過問?

我都睇好一加三, 不過amoled pentile, 再加埋你地話有保等於冇保, 雖然話只係3000,
點都有啲卻步