三星A9無得Up 6.0

部機買左半年, 4000mah電來講都算幾快無電, 同埋一兩日就會死左4G要reboot.
見到大陸都有得升級6.0兩個幾月, 香港反而無耐無update過.

今日係三星香港個網到問下佢地有無咩計劃升上去6.0

唉.......唔通又要換機..........
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

隔離 POST又話國際版有6.0...香港唔算國際版?

隔離 POST又話國際版有6.0...香港唔算國際版?
剋星 發表於 2016-8-1 12:56

我以為得香港和大陸版tim....

買得三星都預左無得up
我部都差唔多半年,但無你講既4g問題
電就真係會差過新買時,但都夠用

三星維修,試過就知極品,你自己諗下去唔去整啦。。。

買得三星都預左無得up
我部都差唔多半年,但無你講既4g問題
電就真係會差過新買時,但都夠用

三星維修,試 ...
hehaya 發表於 2016-8-1 13:24

三叔手機買旗艦是常識, update 會貼好多.

三叔 tab 先杯具, 我部 tap pro 8.4 買到而家一次大升都無, 都重係 4.x 連 5.0 都無.

部機買左半年, 4000mah電來講都算幾快無電, 同埋一兩日就會死左4G要reboot.
見到大陸都有得升級6.0兩個幾月 ...
snowman119 發表於 2016-8-1 12:53

ching啱啱買返嚟果陣都好快無電

勸你唔UP好過,分分鐘愈UP愈衰。

三叔 tab 先杯具, 我部 tap pro 8.4 買到而家一次大升都無, 都 ...
Miipp 發表於 2016-8-1 13:35

Tab pro 8.4我都用緊,真係無updat過
旗艦都唔見得多update, note4....我都有。。。

三叔 tab 先杯具, 我部 tap pro 8.4 買到而家一次大升都無, 都 ...
Miipp 發表於 2016-8-1 13:35

買旗艦是常識,玩一兩年, 之後無得升級是常識吧

買旗艦是常識,玩一兩年, 之後無得升級是常識吧
200801 發表於 2016-8-1 16:19

所以最少有短期關愛, 好過中階機隨時(甚至一開始)變孤兒仔