有無試過smt爆mon保障流程係點?

如果爆左mon保障流程係點?,係唔係整完,smt比番$你?

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# topwai~威威
先整後claim,總之你要你俾整機費
同埋呢啲問題,你為何不直接打返上CS問?

COPY以前自己留言

岩岩打電話問過, 一年內爆左mon後,
1. 自己拎去維修比錢, 張維修單要列明換MON價錢
2. 帶張購買單同維修單去ST門市
3. 會需要提供KEEP單的人(我)的地址,電話number之類
4. ST會寄返支票去個地址到

PS: 特別問過, 因為我手上已經有購買單, 所以朋友送比我之後, 只需要我的資料

COPY以前自己留言

岩岩打電話問過, 一年內爆左mon後,
1. 自己拎去維修比錢, 張維修單要列明換MON價錢
2.  ...
fatau1 發表於 2016-8-10 19:01

維修單要唔要列明爆MON?

回覆  topwai~威威
先整後claim,總之你要你俾整機費
同埋呢啲問題,你為何不直接打返上CS問? ...
cpk 發表於 2016-8-10 18:33

好,thx...

維修單要唔要列明爆MON?

topwai~威威 發表於 2016-8-11 01:04

我咪寫左囉
:o

我咪寫左囉
:o
fatau1 發表於 2016-8-11 06:29

你無寫wo,正常維修單得價$,冇寫明你是爆芒。

你無寫,正常維修單得價$,唔明寫明你是爆芒。
topwai~威威 發表於 2016-8-11 09:42 AM

唔明咪claim唔到囉