請求老人機推介($1200或以下)

家中娘親大人用的,用開的紅米(唔記得第幾代)啱啱一年零兩個月就死左...

佢主要係whatsapp(工作需要)同聽電台,唔知有咩推介?

謝謝~~

米note3

via HKEPC Reader for Android

家中娘親大人用的,用開的紅米(唔記得第幾代)啱啱一年零兩個月就死左...

佢主要係whatsapp(工作需要 ...
franco80k 發表於 2016-8-13 17:17

Samsung C7 or A9
個果係媽媽wor! 就算你要借錢買機都應該買部好用D啦.

佢主要係whatsapp(工作需要 ...
franco80k 發表於 2016-8-13 05:17 PM

魅族m3note.紅米note3.

米note3

calvinleeabc 發表於 2016-8-13 17:36

X2

米note3

calvinleeabc 發表於 2016-8-13 17:36

如果她適應了 miui ,就買番小米

米note3

x3

魅族m3note.紅米note3.

stephen1029dog 發表於 2016-8-13 05:51 PM

老人用m3note?  唔好咁對老人家。

火星

老人用m3note?  唔好咁對老人家。

火星
hardness 發表於 2016-8-13 22:56

mBack雖然用慣左會覺得好用,但對初學者、尤其係長輩黎講,好唔習慣好難用。買m3 note俾長輩,真係想玩佢咩……

Samsung C7 or A9
個果係媽媽wor! 就算你要借錢買機都應該買部好用D啦.
longleg 發表於 2016-8-13 17:42

貴+大牌子=好用?你真係有認真比較過C7/A9同埋大陸機??