依家買nexus 6p抵唔抵?

有friend offer $2100 無保. 入手玩下抵唔抵?
Please comment. Thanks

冇話抵唔抵要睇返你自己使用習慣。如果想買大機的話現在小米max都是cp值較高的一個選擇
我自己都喜歡大機。應該會等下嚟緊的note柒和mate狗再作選擇

via HKEPC Reader for Android

冇話抵唔抵要睇返你自己使用習慣。如果想買大機的話現在小米max都是cp值較高的一個選擇
我自己都喜歡大機。 ...
himegoto 發表於 2016-8-16 20:20

Thanks. 急用, 咁依家如果2100買6p 你點睇?

垃圾u,垃圾spec,倒水電,完

via HKEPC Reader for Android

有friend offer $2100 無保. 入手玩下抵唔抵?
Please comment. Thanks ...
longleg 發表於 2016-8-16 20:01

2100如果部機好新淨又真係無暗病都可以既

2100如果部機好新淨又真係無暗病都可以既
valleybok 發表於 2016-8-16 20:29

Thanks. 呢部機有無咩暗病? 好似G4死底板咁

Thanks. 呢部機有無咩暗病? 好似G4死底板咁
longleg 發表於 2016-8-16 20:39

呢部機本身無聽過有咩大病,只係上手係咪真係保養得咁好。

呢部機本身無聽過有咩大病,只係上手係咪真係保養得咁好。
valleybok 發表於 2016-8-16 21:16

Thanks!!!!! Valleybok

Thanks!!!!! Valleybok
longleg 發表於 2016-8-16 21:24

但我覺得無保1800會合理d

但就黎又有新nexus 出