[開箱] 我部s7edge 正式死忙了~ Downgrade to S7

我部s7edge 八字不夾我
幾個月前爆mon 攪左1800$
三日前部s7edge 間唔中出一條紅線
去到作日無lala就出了一炸了正式死忙了

再攪又要1800為有去出過部副機了

今次對edge已沒信心為有download to s7
點解唔wait note7 因為唔想再曲mon了
曲mon太易爆mon&出線 repair爆貴

好彩x信 BEA 有promo
係唔林之下就入手了
4480 + 700 (case+QC 無線充+10xxx尿袋) + 2180 (bragi The dash)
減BEA rebay 400 & HTC m8 770放出

好開箱先本身都送左一個2xxx尿袋/32Gcard/前後膠貼

我買白色版XD

同就全死的s7edge合影一下

另Samsung SmartSwitch 真系勁方更 90% 1:1 copy
line whasapp 類過不到app date外大部分都ok

一樣可以2sim+sd card

***咁伏都買翻***

我都由edge轉左s7,手感真係好好多,不過電耐用唔夠edge好。

***咁伏都買翻***
DGCNYO 發表於 2016-8-22 11:29

Edge & note7 係好伏
sofar 平面mon 爆mon 都平好多

因為過機問提 *** to other band 不能1:1 copy~~~
SmartSwitch 可1:1 轉機

忠實FAN屎

好在一開波已買s7, 平靚正

我都由edge轉左s7,手感真係好好多,不過電耐用唔夠edge好。
shin8643 發表於 2016-8-22 11:31

係電沒edge 勁
但部機speed 感覺上比 edge 快

忠實FAN屎
jacktsui 發表於 2016-8-22 11:37

nonono
我係apple FAN屎

用緊s7 edge 好采 so far 冇事

根本edge就好睇唔好食, 誤觸, 變色, 唔太多app 支援, 個mon變相細咗, 手感唔好, 但係價錢就可以貴D