請問深圳華為專門店

請問有冇師兄知深圳最近嘅華為專門店,係響邊度呢?
同埋想問知唔知榮耀V8,專門店有冇現貨賣?

同埋想問知唔知榮耀V8,專門店有冇現貨賣? ...
spearhead 發表於 2016-8-23 02:12

我上星期去過 係華強北 唔記得商場名 係4樓

最神奇係連專門店都冇最新note8買 配件比香港貴
原廠機套比hk貴一百 福仁買78 專門店買199
我勸你都繫喺香港買好過

同埋想問知唔知榮耀V8,專門店有冇現貨賣? ...
spearhead 發表於 2016-8-23 02:12

深圳華為專門店響華强廣場地下。

華強北既所謂專門店?
你望下成條街既"小米專門店"有幾多間,你就估到華強北既"華為專門店"有幾堅啦

支專門店你信一成好啦

香港買吧,佢地一般都係JD貨。

我上星期去過 係華強北 唔記得商場名 係4樓

最神奇係連專門店都冇最新note8買 配件比香港貴
原廠機套比h ...
rvfrvfrvf400 發表於 2016-8-23 02:39 AM

X2 配件香港平d.

via HKEPC Reader for Android

榮耀系列一般在網上銷售,你去華為專門店唔一定有demo睇,就算有榮耀既真機擺出黎,我問過現場售價比自已官網更貴

配件你都係上網買啦,華強個邊大多數做蘋果、三星既配件,其他品牌相對較少

你去vmall買,唔滿意係可以退貨,問題係點收貨
去JD買可以選自提點,自己過關去攞,同樣可以退貨

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

大陸D正鋪,可以用大陸官網搜尋,
華強附近D華為服務中心唔知有冇,
http://consumer.huawei.com/cn/support/service-center/index.htm

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊