真長氣!千一有找 續航勝華為 Mate 8!港版紅米3S 開箱評測、跑分

紅米手機有無伏?見佢好似幾抵玩,諗緊好唔好入部玩 Pokemon Go......

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4568/206308/1/rv/xiaomi-%E7%B4%85%E7%B1%B33s-review/

紅米手機有無伏?見佢好似幾抵玩,諗緊好唔好入部玩 Pokemon Go......

http://www.eprice.com.hk/mobile/t ...
艾辰 發表於 2016-8-25 21:44

其實,4000mAh真係冇得輸,手機續航最基本嘅需要!
利申,今年買過嘅3部機,全部都係4000電,6"mon

其實,4000mAh真係冇得輸,手機續航最基本嘅需要!
利申,今年買過嘅3部機,全部都係4000電,6"mon ...
cccho 發表於 2016-8-25 22:41

邊幾部?

via HKEPC Reader for Android

Mate 8就1080p,臭米就720p.
用降低解像度來換取續航力?聽完真系哭笑不得。

E價錢d標題,唔睇內文真系俾佢嚇死

我用100元買舊尿袋即時完勝mate 8 續航。

邊幾部?

via HKEPC Reader for Android
himegoto 發表於 2016-8-26 00:01

OPPO R7Plus , 联想K920, Nubia Z11 Max
Oppo賣左、920入左廠整、Max剛入手第二日,開心使用中!

我用100元買舊尿袋即時完勝mate 8 續航。
hyperbola 發表於 2016-8-26 00:32

用$100買部 Nokia齋打出打入二手機,成個星期先充次電,秒剎所有尿袋!

新AC 咁落力宣傳 E價錢,依排威啦,note7 都俾E價錢借到來用~

點會用 3S VS mate 8

點會有人可以寫得出,一來定價不同,二來mon大細不同

睇少D E仔啦,係到問下真用家意見好過!

3S 用5V2A 最少要叉2個鐘!

師兄買左邊三部機