[開箱] 中興AXON7集中討論區

1-如果美帝真係玩制裁,呢部應該出唔到街
2-因為電盈同中興炒咗,新合作對象為凶宅和爛衫;凶宅會送一年安心保,先俾後claim,爛衫就上台送TCLA 4GWin10平板
3-多謝肥花某會員割愛,自己才有得玩
4-傳專用VR下個月返貨,$599

QC3充電頭特寫,5V3Ato12V1.2A

版本創於5/8,security patch=1/7
官網有得下載,但成2GB,好大

c台有4G+

UFS2測試

支援U3咭(閃敵extreme pro 64GB)

WiFi-雙天線,hotspot不支援5GHz輸出
屏-三星2K sAMOLED
後相機-三星ISOCELL 20MP
網絡-支援4G+3G(LTE+UMTS)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有人超平放,仲要港行
稍後交收後,夜些開箱(順便部一加三可以充電)
cpk 發表於 2016-8-27 12:43

師兄,我都有興趣想買尼部玩下,不過我想買灰色,你收嗰部係咩色?

回覆 1# cpk

c-hing how much?

等看戰報。

ching,你似勇士多D.
部牙石搞掂未?
無跟你D貼,所以想知.

This is a good smartphone

勇士!強!等睇開心報告!
我都想沖,不過今年買第四部驚隻老虎炸型。
幾錢呀ching?

回晒你地先
金色,一日機,凶宅單,只售2K5,抵啦!UFS2呀,c台有4G+

有人超平放,仲要港行
稍後交收後,夜些開箱(順便部一加三可以充電)
cpk 發表於 2016-8-27 12:43 PM

真勇士

via HKEPC Reader for Android

回晒你地先
金色,一日機,凶宅單,只售2K5,抵啦!UFS2呀,c台有4G+
cpk 發表於 2016-8-27 15:26

正,2.5K我都想試。

via HKEPC Reader for Android