而家買note4 會不會太遲?

我見大陸so ling 賣1899
可以flash 港6.0 仲要保住Knox

睇你要求同筆直, 2k內有2k mon/筆/換電/雙卡同時可插sdcard, 而且每項都唔差, 我相信只有碌科做得到, 大陸版碌科好似只得雙卡版

回覆 1# nigel

小心買錯電信版,電信版特別平。

睇你要求同筆直, 2k內有2k mon/筆/換電/雙卡同時可插sdcard, 而且每項都唔差, 我相信只有碌科做得到, 大陸 ...
jso77 發表於 2016-8-27 09:19 PM

N9100 同行一樣,cpu會不會太慢

N9100 同行一樣,cpu會不會太慢
nigel 發表於 2016-8-27 22:02

港行有兩隻 CPU 喎

我見大陸so ling 賣1899
可以flash 港6.0 仲要保住Knox
nigel 發表於 2016-8-27 20:47

N4 用家, 勸你唔好買.

N4 用家, 勸你唔好買.
bobopig 發表於 2016-8-27 10:09 PM

Dual sim cpu 805
有咩問題?我唔打機的

米max好過,橫掂都係大陸買

Dual sim cpu 805
有咩問題?我唔打機的
nigel 發表於 2016-8-27 22:16

以今時今日來講805算慢, 如果805推fhd都冇乜野但唔好忘記碌科係2k mon, 805推得有D吃力,
雖然可以換電但幾倒水下, 冇得同而家D機比, 只可以講電量比同期既G3好D, 當然你可以話兩舊電加埋點都長氣過note7

以今時今日來講805算慢, 如果805推fhd都冇乜野但唔好忘記碌科係2k mon, 805推得有D吃力,
雖然可以換電 ...
jso77 發表於 2016-8-27 10:24 PM

https://youtu.be/FhuhBDIvy_Y  
我貪佢有筆玩又平note5 一半