求雙卡, 可用大陸電信, 容量大, 流暢手機!!

而家用緊S7 edge港版....部機好lag
就算clear晒所有嘢都係, 打個電話都要load
洗完機嗰幾日叫好啲, 然後又係咁
所以想搵部用落流暢, 又用到電信的手機!
我唔打機

補充吓要5.5寸或以下
Thanks!

1+3

Del
Misread you are asking for big battery instead of capacity

試試下面的方法
Galaxy S7 & Edge: 4 Steps to Speed Up & Reduce Lag
https://www.youtube.com/watch?v=UD5l4bc9slQ

而家用緊S7 edge港版....部機好lag
就算clear晒所有嘢都係, 打個電話都要load
洗完機嗰幾日叫好啲, 然後又 ...
kayzee0302 發表於 2016-8-31 10:39 AM

華為。

via HKEPC Reader for Android

3星機S系係咁, 唔知點解用耐左少少就會好慢, 所以我放棄左S系, 聽人講C5 C7順好多

1+3
jso77 發表於 2016-8-31 10:40

有諗過呢部, 但大陸而家炒到2800人仔!!

3星機S系係咁, 唔知點解用耐左少少就會好慢, 所以我放棄左S系, 聽人講C5 C7順好多 ...
RayzC 發表於 2016-8-31 11:12

妖言惑眾

3星機S系係咁, 唔知點解用耐左少少就會好慢, 所以我放棄左S系, 聽人講C5 C7順好多 ...
RayzC 發表於 2016-8-31 11:12

我用s6 edge嗰時都係咁, 諗住今次ram多咗應該OK
但都係咁