如果呢個時候oppo、vivo攪個港rom黎賣

你覺得點?oppo r7/ oppo r7 plus果d好顏值又輕巧

你覺得點?oppo r7 plus果d好顏值又輕巧
Monkey2016 發表於 2016-9-12 22:17

香港市場太細,要搞的話一早已經搞左。

via HKEPC Reader for A3000

香港市場太細,要搞的話一早已經搞左。

via HKEPC Reader for A3000
451KL 發表於 2016-9-12 22:22

擠走大戶就有得造

回覆 1# Monkey2016

咁點解唔買1+3?

其實碌七事件算係一個好機會

當然唔一定有水執到,但總好過S7賣到成行成市果陣先黎入市

回覆  Monkey2016

咁點解唔買1+3?
a886 發表於 2016-9-12 22:25

內涵都差唔多,加上vivo款多d

回覆 6# Monkey2016

其實中國廠出多過3K既機好多人都唔會睇~
因為中國廠=山寨廠 實再根心蒂固

我拎1+3出黎,我老頭都話我咁傻3K買部山寨機
而且VIVO 果啲落足本果啲4/5K 跟本好少人會買

除非VIVO同OPO 果啲做低***咁就有得講~

某牌早前出咗啲托文,用三星MON,用三星CPU,話打贏三星機
家下唔知係咪類同呢。

回覆  Monkey2016

其實中國廠出多過3K既機好多人都唔會睇~
因為中國廠=山寨廠 實再根心蒂固
...
a886 發表於 2016-9-12 22:51

其實都要講體驗,未接觸前就記住以前用外牌既記憶或外牌廣告形造個人人用既勢

Oppo電話就算啦, 冇乜睇頭. 反而Vivo批靚聲電話有睇頭, 有市場