非國產牌子黎講 an機其實而家仲有咩選擇 ?

sam哥玩自爆, 傻豬死底板. 泡菜野應該要1段時間消化返d負面消息先上返高位.

如果計香港有行貨賣係咪得返 help this , 罪大 , google 親生仔 , 毛肚

仲有無 ?

sam哥玩自爆, 傻豬死底板. 泡菜野應該要1段時間消化返d負面消息先上返高位.

如果計香港有行貨賣係咪得返 h ...
yankees 發表於 2016-9-14 11:13

仲有牙石

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

真係冇乜選擇htc都爆過電池,基本上隻隻品牌都出過事,只係處理手法令用戶接唔接受。

iphone 5都衰過電池, apple TV有一代又係WIFI有問題要拎返去換.

如果以出大事黎計, 似乎係罪大比較穩定冇乜事...

仲有牙石

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android
kaiming2005 發表於 2016-9-14 11:14

牙石

仲有牙石

kaiming2005 發表於 2016-9-14 11:14

係喎, 計漏左牙石

真係冇乜選擇htc都爆過電池,基本上隻隻品牌都出過事,只係處理手法令用戶接唔接受。 ...
197810 發表於 2016-9-14 11:17

但係爆到sam哥咁大規模, 都算係前無古人啦

嚴格計,毛肚被靚佬食左之後,走左好多人
依家毛肚應否計入非國產牌子可圈可點

牙石真係平到唔敢試

睇佢D技術講到識飛咁, 但係一直做唔起.

佢個相機技術講到同nokia果個pureview差唔多咁 (pixel取樣?), 有冇ching認真用過?

我係响台灣forum聽到好多小問題.

牙石
aes090 發表於 2016-9-14 11:20

Htc唔係衰賣價成日過高,其實有能力爭一日之長短, 反而sony明明技術有, 推廣有 , 但硬係做唔低samsung

由念力發出