[操作疑難] oneplus 3 爆左 mon。 知唔知邊度有得整 ?

唔小心跌落地。
好似係裏面裂左
開機畫面花曬。

唔該

翻大陸原廠整

One Plus Service Centre

https://s3.amazonaws.com/oneplus ... entres-HongKong.pdf

Factory A1, 8/F., The Grande Building, 398 - 402 Kwun Tong Road, Kwun
Tong, Kowloon, Hong Kong

翻大陸原廠整
jj168 發表於 2016-9-17 20:00

係米送去呢度整? 由 lo wu 去 遠唔遠 ?

YG04402北京鑫天之合科技发展有限公司深圳分公司(寄/送修中心)

电话:0755-82535297
地址:广东省深圳市福田区华强北路1002号赛格广场38层3806B
工作日:周一至周日
营业时间:09:30-18:30

One Plus Service Centre

Factory A1, 8/F., The Grande Building, 398 - 402 Kwun Tong Road, Kwun
To ...
wyhui5124 發表於 2016-9-17 20:05

唔該。 星期一 打去問下

唔小心跌落地。
好似係裏面裂左
開機畫面花曬。

唔該
panda08 發表於 2016-9-17 19:36

國行還是港行?前者的話最近深圳有維修點,後者就起番香港搞。

via HKEPC Reader for A3000

係米送去呢度整? 由 lo wu 去 遠唔遠 ?

YG04402北京鑫天之合科技发展有限公司深圳分公司(寄/送修中 ...
panda08 發表於 2016-9-17 21:15

如果你係水貨,係,不過你預要人仔600

如果你係水貨,係,不過你預要人仔600
jj168 發表於 2016-9-17 22:01

係水貨。 六百係維修費 ?定零件?

唔該。 星期一 打去問下
panda08 發表於 2016-9-17 21:16

香港電話係錄音留言,冇人聽的。

真係唔得,走轉華強,睇住佢整
淘寶應該可搵到資料