退左部oneplus 3 求推介手機

前幾日買左部oneplus 3 , 一開始覺得唔錯 點知有陰陽屏問題,而且個customer service 真係有D難頂 最後打算退左部機 但係真係覺得部機好順好正 但係我運氣一向唔好 唔敢再試換機,想請問大家有無其他同價位同spec 3000到既機推介, 我暫時見到zuk z2 pro 6GB ram 版, 各位ching 覺得呢部點?

等親生仔Pixel

等親生仔Pixel
calvinleeabc 發表於 2016-9-19 17:00

睇返前個兩次GOOGLE 既手機, 好似要同樣SPEC 都難做到呢個價錢喎.. 我又無後備機係手, 要等佢發售同降價時間會太長 所以暫時應該唔考慮 but thanks a lot c hing

1.價錢
2.Spec
3.牌子

樓主自己答好以上3個問題已經可以有答案了

呢部睇佢同one plus都應該差唔多,可以一試。

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

1.價錢
2.Spec
3.牌子

樓主自己答好以上3個問題已經可以有答案了
hksawing 發表於 2016-9-19 17:14

我暫時見到都幾附合既係 zuk z2 pro 想問下有無ching 有個部機 覺得如何, 對比oneplus 3 個display ok 嗎?

oneplus3 都唔滿意既話,睇黎樓主要買生果7系,不過要忍受到有電流聲....

oneplus3 都唔滿意既話,睇黎樓主要買生果7系,不過要忍受到有電流聲.... ...
rcyw 發表於 2016-9-19 17:25

其實除左個mon 仲係有上兩代陰陽屏既問題 之外 其他野對我來講真係完美, 我本來都想換個部oneplus 3 但係我上網睇返國內外都有人report 有左右or 上下顏色唔同既問題, 自問手神差到慚愧 唔敢等個幾月又換到部有問題既機 所以想選其他... 而且我一向唔鍾意iphone

前幾日買左部oneplus 3 , 一開始覺得唔錯 點知有陰陽屏問題,而且個customer service 真係有D難頂 最後打算 ...
2023001 發表於 2016-9-19 16:59

同spec同價難

2手N6,2000左右可以諗諗

不如試吓碌七,睇吓系唔系咁黑