G5 H860 V10h更新

台水G5 H860有V10h更新
ANDROID安全去到9月1日
QuadRooter全FIX...
但係仍然冇VOLTE

我都收到,仲有冇咩改善??因為之前10F仲好過10G,唔知有冇伏

via HKEPC Reader for Android

台水rom唔support香港volte正常
要用就自己轉港rom

台水rom唔support香港volte正常
要用就自己轉港rom
SoCold 發表於 2016-9-19 23:22

台灣版可以刷香港版 ROM?

via HKEPC Reader for A3000

台水冇VOLTE有咩問題
danny839 發表於 2016-9-19 20:40

台灣都有VOLTE...
台灣LG都比人投訴遲遲未SUPPORT VOLTE....
台灣版可以刷香港版 ROM?

via HKEPC Reader for A3000
451KL 發表於 2016-9-19 23:32

可以~不過香港版更新慢....
我都收到,仲有冇咩改善??因為之前10F仲好過10G,唔知有冇伏

via HKEPC Reader for Android ...
chanlokman903 發表於 2016-9-19 21:08

唔知改善左咩...佢都冇RELEASE NOTE比人睇

唔知改善 ...
minki 發表於 2016-9-19 23:41

台灣網友:更新後測比平常多一萬到一萬五千分,同埋GPS正常番

台灣網友:更新後測比平常多一萬到一萬五千月,同埋GPS正常番

via HKEPC Reader for Android ...
chanlokman903 發表於 2016-9-19 23:53

一萬到一萬五千月?

一萬到一萬五千月?
minki 發表於 2016-9-19 23:54

分先岩,我都更新左,再順左d

唔知改善 ...
minki 發表於 2016-9-19 23:41

刷左港版 冇得正常OTA 停左係v10c
應該係firmware認到機型唔係港版 會轉埋個版本編號