Le Max 2 十 2年英超 = 3499

Le Max 2 十 2年英超 = 3499, 呢個offer 都幾底,

Le Max 2 十 2年英超 = 3499, 呢個offer 都幾底,
tonychoy111 發表於 2016-9-19 21:04

抵到爛,唔睇波$1000放返出去,即$2499淨機。

邊到2年英超?

聽聞LE MAX 2 港版 接收無乜問題???
有無師兄用過?
呢部幾有興趣.如無乜鑊氣

聽聞LE MAX 2 港版 接收無乜問題???
有無師兄用過?
呢部幾有興趣.如無乜鑊氣
garynice 發表於 2016-9-19 22:25

我用緊csl 4G+3G,冇問題。

回覆 5# buynaka

師兄,請問電力方面呢?
我都幾重打機同睇漫畫

回覆  buynaka

師兄,請問電力方面呢?
我都幾重打機同睇漫畫
garynice 發表於 2016-9-19 23:08

我打marvel future fight都好慳電,大食怪pokemon go就一定倒水,不過好難比較。820 cpu個電控制得好,港行rom接近原生6.0冇多餘app(得佢自家live, letv,leview三樣個)/service。

我打marvel future fight都好慳電,大食怪pokemon go就一定倒水,不過好難比較。820 cpu個電控制得好,港 ...
buynaka 發表於 2016-9-19 23:22

ching部機玩marvel future fight打世界boss同打盟戰卒多時順唔順?

ching部機玩marvel future fight打世界boss同打盟戰卒多時順唔順?
lucier 發表於 2016-9-19 23:42

玩咗咁耐未疾過,不過個game graphics同performance都set low,你想點set我幫你試吓。

lucier 發表於 2016-9-19 23:42

剛剛幫你試咗set high graphics同high performance,用csl 4G,打world boss都完全冇疾,好順暢。