回唔回收 ? 你係sam 哥話事人會點簡 ?

假設性問題

會唔會全球性 , 唔理係唔係首500 部 / 唔理地區 / 唔理水行貨/唔理外來內來因素

仲之你拎住部 67 (or佢條屍) 就可以回水/換其他款

點都回收: 衰衰地 "慣" 1舖, 搏人話係良心企業
企硬唔回: d機無事, 個別事件姐. 仲知合資格先收

來吧, 出手啦 EPC ching

搞充電 60% ,就擺明車馬唔回收。
揸著部得 60% 電的貴客,Note 7 變 Note 9, 下次會晤會再買Note 8 呢。

搞充電 60% ,就擺明車馬唔回收。
揸著部得 60% 電的貴客,Note 7 變 Note 9, 下次會晤會再買Note 8 呢。 ...
lotus123 發表於 2016-9-22 20:37

乜唔係強制更新後,只有有電問題既機至係只叉60% 咩?

錢已袋 屍就同你收
下次出轆9 你班契粉 一樣咪衝住出

當然要立刻回收,
其實依家整件事鬧大!
成為國際笑話

商譽已輸了,
但善後做得好,還能挽回客人!

闊佬懶理,咪駛旨意再幫襯!
一部手機成本值得幾多?

仴罪呢班高消費族群fans
棧自己無運行?!

乜唔係強制更新後,只有有電問題既機至係只叉60% 咩?
NeTZoO 發表於 2016-9-22 20:50

有電問題既機至係只叉60%   ==>  “會唔會全球性 , 唔理係唔係首500 部 / 唔理地區 / 唔理水行貨/唔理外來內來因素”==>   no

梗係唔回收
等中國製造既爆炸告晒班中國用家回一回血都咪話唔補

梗係唔回收
等中國製造既爆炸告晒班中國用家回一回血都咪話唔補
Rubi 發表於 2016-9-22 21:01

其實 SDI 的電池 係大陸無認證的,似乎唔可以售賣的。
大陸果1858部 唔知會唔會都被人告。   

大陸果1858部 唔知會唔會都被人告。    ...
lotus123 發表於 2016-9-22 21:10

俾你講完先發覺果批機要回收唔係為安全

大陸果1858部 唔知會唔會都被人告。    ...
lotus123 發表於 2016-9-22 21:10

一言驚醒夢中人,
中國*** 偷雞喎!!!