想問下各位點睇用note7既用家

岩岩出去飲完野返屋企,玩果陣新識左一班人,有男有女之後一齊去宵夜,吃宵夜時咁岩有個新識既坐隔離用note7係度叉住電黎狂玩pad,生理反應話我知想快d散場或坐開d,咁當然我沒講出黎,因為唔算好熟,對***沒咩特別感覺,用過s7e係ui唔太岩用,不過真係對note7有d擔心。。想問下你地會唔會係公眾場所表現埋對note7既擔心出黎=.=

行申:用緊g5,g粉同果個人唔係異性黎。

via HKEPC Reader for Android

我睇法係討論區多左一大班打手, 狂灌水攪到烏煙瘴氣

利申: L豬機用家

岩岩出去飲完野返屋企,玩果陣新識左一班人,有男有女之後一齊去宵夜,吃宵夜時咁岩有個新識既坐隔離用note ...
laisy1294 發表於 2016-9-23 02:46

唔好咁無聊啦 好嗎?

回覆 2# Miipp

日日都有人開POST追擊,無新聞就講廢話,講到有爆炸新聞,就出新聞POST,一直LOOP落去

入面D內容 其實都是廢話來,成串都係罵***

不過話下都岩既,個名做臭左,做乜都係臭.無得退貨係9左D,台灣都有得退啦

我睇法係討論區多左一大班打手, 狂灌水攪到烏煙瘴氣

利申: L豬機用家 ...
Miipp 發表於 2016-9-23 07:53

個班無買既仲緊張過我呢d用緊既就知咩事

但我又覺得係香港三星自己攞黎…明知部機有安全性隱憂﹐點解全球回收會唔包括大陸同香港?處理手法咁差﹐抵佢商譽一鋪清袋

via HKEPC Reader for Android

核彈咩 有事行開兩步用好多力咩 咁驚係屋企永遠唔好出街啦
D打手好成功 我好肯定依家班note7用家 好多好多下次唔會再買*** 因為依家日日都比人開玩笑。 六七千買部機日日比人笑 貼錢買難受。
不過打手係一定唔會收工 咁難得有過機會比佢地狂入。G4死底版 大陸機有後門D千年野都比人都講足幾年