港版紅米NOTE 3G 點樣由MIUI7降回JHDMIBH37.0版本??

前日試了MIUI7版本後發現好多問題出現,打不到電話,又收不到信息,種種問題太多,所以想降回JHDMIBH37.0版本,但是又發現按實加機+聲音鍵加號沒有入去機械人果頁,請問我有咩方法可以降回JHDMIBH37.0版本??

求各位幫手

前日試了MIUI7版本後發現好多問題出現,打不到電話,又收不到信息,種種問題太多,所以想降回JHDMIBH37.0版 ...
btgirl1231 發表於 2016-9-26 23:39

直上 MIUI8 啦

直上 MIUI8 啦
atwy 發表於 2016-9-27 02:38

就是升左先係出事

就是升左先係出事
btgirl1231 發表於 2016-9-27 13:58

我幫你 flash 喇

拨電,再试下入唔入到fastboot

via HKEPC Reader for Android

拨電,再试下入唔入到fastboot

我係二少 發表於 2016-9-27 14:06

請教吓,点拨電?

請教吓,点拨電?

yoki 發表於 2016-9-27 15:20

sorry, 記錯左.

係長按power 10 秒.

請教吓,点拨電?

yoki 發表於 2016-9-27 15:20

紅米note 3g點解唔可以拔電?

紅米note 3g點解唔可以拔電?
Sonyvaiolink 發表於 2016-9-27 15:31

內置電池

前日試了MIUI7版本後發現好多問題出現,打不到電話,又收不到信息,種種問題太多,所以想降回JHDMIBH37.0版 ...
btgirl1231 發表於 2016-9-26 23:39

試試 RESET to factory