[操作疑難] G5 H850版wifi好差

平平地入左部2手G5單卡版,條友又話係台水點知係歐版,用左2日發覺個wifi收得好差,
同我部壞壞地日版L24無得比,就隔一幅牆G5就出事
係唔係甘架G5個Rom重係10a黎,按更新又無得升,係唔係要自己刷Rom先得?
我見D C兄話升到10h,唔知我升唔升到呢?

平平地入左部2手G5單卡版,條友又話係台水點知係歐版,用左2日發覺個wifi收得好差,
同我部壞壞地日版L24無得 ...
wck709394 發表於 2016-9-27 21:16

H850 歐版 有得Root 點玩都得啦

回覆 2# ococ

甘可以比H850用既Rom係唔係10E呢?我剛剛係鬼佬網見到,但我唔知係唔係最新

回覆  ococ

甘可以比H850用既Rom係唔係10E呢?我剛剛係鬼佬網見到,但我唔知係唔係最新 ...
wck709394 發表於 2016-9-27 22:20

我諗呢度好少人玩歐版(仲要係單卡),建議你上 XDA 睇下比較好。

via HKEPC Reader for A3000

單卡G5 2手有幾平入手先?=)

單卡G5 2手有幾平入手先?=)
etet 發表於 2016-9-28 07:13

唔好提啦,我買完都覺得唔係平得好多,加上賣家已用左平年,一機一叉kit,一hifi plus ,一type C轉頭,一普通機套,一hifi plus 機套,唔過三千
有D後悔

via HKEPC Reader for Android

我諗呢度好少人玩歐版(仲要係單卡),建議你上 XDA 睇下比較好。

via HKEPC Reader for A3000 ...
451KL 發表於 2016-9-28 00:08

睇左,已升到去10e 了,今晚返去睇下wifi 有無好D先

via HKEPC Reader for Android

睇左,已升到去10e 了,今晚返去睇下wifi 有無好D先  

via HKEPC Reader for Android ...
wck709394 發表於 2016-9-28 08:55

想講返我老婆最近都買左韓水單卡....無WIFI問題...