華為 Mediapad X2 港行 WiFi共享(熱點)問題

Hemat CSL, WiFi 共享, 其他機error顯示 DNS not find
求救....

@~粉腸~ <- Ching好似好識呢部機?

粉腸係咩?
隔離台術語?

B006?
算啦,香港華為真係等收皮,十個月既 bug 都可以唔 fix
仲叫你上CS降返 B003 , B003 係藍芽會斷線,B006係為左兼容佢果時出 Huawei Watch 先推出來修復藍牙連接問題

如果你唔用 tf 卡,就插果個sim slot試下
或者升台灣Rom,當升香港rom咁 (不過會無左4g+,轉返香港rom都無,因為改左 Tender 文件,要等香港出先有可能轉得返,不過唔好期望)

華為慢人半拍

B006?
算啦,香港華為真係等收皮,十個月既 bug 都可以唔 fix
仲叫你上CS降返 B003 , B003 係藍芽會斷線,B ...
~粉腸~ 發表於 2016-10-5 10:36

唔該,我唔用4G, 已升台版rom
雖然唔會用來打機, 但手痕試下發現仲Lag過 2013年的ipad Air(A7)...

我用黎玩PKM GO, 個GPS會跳黎跳去, 而IPHONE就無事.

我部x2真係當平板用
所以上左台板6.0 只用wifi

我用黎玩PKM GO, 個GPS會跳黎跳去, 而IPHONE就無事.
andywinky 發表於 2016-10-5 16:52

好似好事來

我都唔係當電話用

好似好事來

我都唔係當電話用
冰水半糖 發表於 2016-10-5 18:56

想問下部野有冇得UPDATE去ANDROID 6.0? 官方好似未公佈

想問下部野有冇得UPDATE去ANDROID 6.0? 官方好似未公佈
andywinky 發表於 2016-10-6 09:30

你意思係7.0?