呢排d韓機都幾伏

會唔會令你轉向國產或日本機?

IC Insights最新統計數字來看,全球前12大出貨量排名的手機品牌廠,三星、蘋果、華為、OPPO、小米、Vivo、LG、中興ZTE、聯想、TCL、魅族、Micromax,其中中國廠商就佔8名
http://www.appledaily.com.tw/app ... /20160611/37263080/

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

oppo r9 先利害

oppo r9 先利害
gen77 發表於 2016-10-4 17:50

點解成部 iphone 6 咁嘅?  

界面就似足小米。。。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

華為

點解成部 iphone 6 咁嘅?   

界面就似足小米。。。
low 發表於 2016-10-4 17:55

正面(尤其係嗰粒home button)仲神似味逐添……
味逐應該係為左還擊,手機正面仲改成同oppo一樣添。

before:

after:

IC Insights最新統計數字來看,全球前12大出貨量排名的手機品牌廠,三星、蘋果、華為、OPPO、小米、Vivo、L ...
lotus123 發表於 2016-10-4 17:04

又係呢面見到你

中國人口已佔總數量 50% , 不計中國使用者就唔同晒~

頭12都唔見sony

Bte micromax未聽過

頭12都唔見sony

Bte micromax未聽過
C-Leung 發表於 2016-10-4 19:26

印度品牌,質素山寨。勝在印度人多。

via HKEPC Reader for Android

正面(尤其係嗰粒home button)仲神似味逐添……
味逐應該係為左還擊,手機正面仲改成同oppo一樣添。

bef ...
hk133 發表於 2016-10-4 18:50

Htc黎…