想問LG Watch Urbane W150 同LG WATCH URBANE 2nd Edition LTE 有咩分別

想問LG Watch Urbane W150 同LG WATCH URBANE 2nd Edition LTE 有咩分別
我想買LG WATCH URBANE 2nd Edition LTE,但邊到都話無貨
得LG Watch Urbane W150 有貨
想問 有咩分別

我想買LG WATCH URBANE 2nd Edi ...
pad38 發表於 2016-10-5 15:39

lte 版可插sim 可打電話, 解像度高d 電量好d

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# jht123

可惜邊到都話無貨了,lte 版可插sim 可打電話, 解像度高d 電量好d都無用啦,我就係睇到咁先想買,想訂都無得訂了,佢地話lg W200 停左好耐啦
而家出面得番LG Watch Urbane W150 有貨

回覆  jht123

可惜邊到都話無貨了,lte 版可插sim 可打電話, 解像度高d 電量好d都無用啦,我就係睇 ...
pad38 發表於 2016-10-5 19:04

唔係喎,我前排仲見到有 LG W200
LTE/打電話/MON清D/電多D
岩岩 update 左 2.0 DP3 NFC!! 遲下有機 Android Pay 都用得

回覆  jht123

可惜邊到都話無貨了,lte 版可插sim 可打電話, 解像度高d 電量好d都無用啦,我就係睇 ...
pad38 發表於 2016-10-5 19:04

冇辦法唯有搵二手了

回覆 5# jht123

可能要了
二手我唔係咁想買..
係咪依個問題停售 Watch Urbane 2nd Edition。
http://www.android-apk.com/2015/ ... %E6%89%8B%E8%A1%A8/
好似而家成個香港都無得買了

Urb回覆 4# kanzone

邊到有??pm我,我找唔到呀
LG Watch ane W150無Android Pay ??
LG Watch ane W150除左無內置GPS 同免提通話之外,仲有咩唔同

我岩岩買左LG Watch ane W150了,我趕用的

回覆  jht123

可能要了
二手我唔係咁想買..
係咪依個問題停售 Watch Urbane 2nd Edition。

好似而 ...
pad38 發表於 2016-10-6 17:10

現在賣的那個urbane lte 是停售後再推出的, 我估是賣得唔好所以冇賣吧, 畢竟佢個價咁硬

回覆 9# jht123

完來係呀,另外我唔找了,岩岩買左LG Watch ane W150了,我趕用的