行貨红米NOTE4吸引力很大

小米中心買,行貨,有保養,可插卡,兼64G,$1500,  吸引力很大. 現時有NOTE2都心思思想入隻。

小米中心買,行貨,有保養,可插卡,兼64G,$1500,  吸引力很大. 現時有NOTE2都心思思想入隻。 ...
win168 發表於 2016-10-6 08:50

對比起Note 2都係少咗可換電同埋3Card(Note 4係2+1)。
不過,佢就多返個4G+3G。
如果係可以換電同3卡就正啦。

不過,可惜市面上好似唔見咁樣嘅機存在。(4G + 3G + 3卡 + 可換電)

x20 wo

對比起Note 2都係少咗可換電同埋3Card(Note 4係2+1)。
不過,佢就多返個4G+3G。
如果係可以換電同3卡就正 ...
mdws2002 發表於 2016-10-6 10:15

早幾天去中心買了粒Note2 電,雖然新但去電都快,Note4 粒電應該大啲,續航力不知怎樣。

我現時Note2 是16 G (水貨出時買,當時冇32G), 啲App 又不能搬去SD card, 所以便考慮換Note4.

唔G Note 2 去鴨記有冇人收,二三百都好過丟垃圾桶。

早幾天去中心買了粒Note2 電,雖然新但去電都快,Note4 粒電應該大啲,續航力不知怎樣。

我現時Not ...
win168 發表於 2016-10-6 10:57

肥花五舊大把人要

via HKEPC Reader for Android

唔打機用x20 冇問題啵.
而且米碌4 擺明sell造功

小米中心買,行貨,有保養,可插卡,兼64G,$1500,  吸引力很大. 現時有NOTE2都心思思想入隻。 ...
win168 發表於 2016-10-6 08:50

唔打机可以。

我現時Not ...

ching, $300 note2 我要。thx

我現時Not ...

網上放都仲可以放到五舊左右。(早前)
因為佢之後真係無乜邊部係有我講嗰幾樣嘢。
適合一啲,好似我咁樣係都想有齊嗰幾樣嘢嘅人………

x20 wo
keroro-n 發表於 2016-10-6 10:34

唔係一定個個都非SnapDragon不揀嘅。
好似我咁,以現時嘅處理器性能,無論係SnapDragon或者係MTK,都滿足到我。
至於你話遊戲方面,只係玩下轉珠,Candy之類嘅Kill Time Game,GPU性能嘅要求其實都唔係太高啫。
所以,價錢低,容量大,更為實際。