樂視max 6.3寸

想買部大mon手機玩, 見肥花有些全新樂視max1, $2000左右, 想問問有無伏?
想請教幾個問題:
1. 肥花未開封港行有無伏位?
2. 行跟水有大分別嗎?
3. 樂視手機用樂視tv app, 有無free membership? 同其他手機下載 le tv app, 有無唔同?

求意見, thx!!

其實想平玩部大mon機, 但小米max無nfc, 用唔到八達sim, 或者師兄有其他推介??

SONY XA ULTRA
SAMSUNG J7, A9, C7

買樂視就預左唔好太多要求, 無事算汁到

仲要買舊版就真係自求多福

大mon機真係冇乜邊部好,比較功能全面係得部le max,不過間公司唔得,好至中國版升左幾次Android 6.0,香港版都唔會升,如果你買來一般用就冇乜問題,但如果想有要求如有4g+,volte呢d功能就唔好諗呢部了…呢部野我估呢間公司最好都只係會升上android6.0 就會永久收工~

因為用開6寸, 想再試下大啲
6.X - 6.9寸中間, 又要有NFC, 真係無乜選擇...

想買部大mon手機玩, 見肥花有些全新樂視max1, $2000左右, 想問問有無伏?
想請教幾個問題:
1. 肥花未開封港 ...
alhtc 發表於 2016-10-10 19:52

電唔多襟, 除此以外用落都ok (我少打機),  個樂視冇free trial 的以我所知

via HKEPC Reader for Android

因為用開6寸, 想再試下大啲
6.X - 6.9寸中間, 又要有NFC, 真係無乜選擇...
alhtc 發表於 2016-10-10 23:40

華為有6.8不過4K幾

Mate 8,A9 Pro

華為有6.8不過4K幾
ckarea 發表於 2016-10-10 23:44

Mate 8,A9 Pro
calvinleeabc 發表於 2016-10-10 23:47

也是的, 不過比較貴, 想平玩

買部小米Max重好啦,電又大咁多