據聞三星全球回收Note7, 所以有可能提前發佈Note8

據聞三星全球回收Note7,所以有可能提前發佈Note8,大家點睇?
A. 銷量大好
B. 銷量好差
C. 銷量正常

個人覺得如果提前就可能會差,因為大家會覺得咁急出嚟實未搞好,唔願做白老鼠。
如果照舊2月先介紹就會正常偏差,因為覺得吸取Note7教訓,應該會做好咗,但群眾心理陰影未過。
但如果遲過2月就有機會正常,因為大家會覺得無咗Note7都咁耐先出,應該搞好哂。

大家話呢?

我睇錯新聞,原來係講可能提前發佈S8, 無S7, 直上S8, 可能怕7唔老嚟。

Note7 系唔系提早左打iphone7?所以爆

Note7 系唔系提早左打iphone7?所以爆
200801 發表於 2016-10-11 17:19

唔似,同note5 都係同1個月發怖

Note 7s
換電池換殻,搞掂

出部可換電note 7囉

據聞三星全球回收Note7,所以有可能提前發佈Note8,大家點睇?
A. 銷量大好
B. 銷量好差
C. 銷量正常

個人 ...
hkwtongme 發表於 2016-10-11 14:42

問題未解決  --- 提早出==死多次

仲有面目攪發佈會,真係宇宙最強面皮厚

唔似,同note5 都係同1個月發怖
Mrcheng 發表於 2016-10-11 05:20 PM

據報話因為 note 7 要趕工早出過 iphone 7, 所以疏忽左質素

仲有面目攪發佈會,真係宇宙最強面皮厚
Arisa 發表於 11/10/2016 17:34

點都要出部挽回頹勢

A. 銷量大好
B. 銷量好差
C. 銷量正常

個人 ...
hkwtongme 發表於 2016-10-11 14:42

Note 8 幾年前已經有,希望 Samsung 直接跳過呢個型號直接出 69。

via HKEPC Reader for A3000